Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og multibrød
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Olje
1 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Raita
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er rask suppe laget fra bunnen av Matpartner, som holder til utenfor Trondheim. Den passer på en dag med litt dårligere tid.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Varm opp stekeovnen til 200 garder varmluft.
Skrell gulrøtter, og riv dem på et rivjern eller kutt dem strimler. Skyll og tørk spinat. Skyll kikerter i et dørslag. Forvarm en stekepanne til medium til sterk varme, og ha i olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha i grønnsakene. Stek det hele i ytterligere 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydder og litt salt.
Stek brødene etter anvisning på pakken.
Finhakk korianderen. Server rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter, koriander, spinat, gulrotstrimler, brød og raita.
God middag!