Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvinseddik
- margarin
- salt
- sukker
Poteter
400–500 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-/hvitvinseddik
2 ss
Salt
Laksefilet med skinn
350 g
Margarin
1 ss
Salt
Rømmekolle
1 pakke
Sitron i båter
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke laksen i en ildfast form i stekeovnen. Smør en ildafst form med litt olje og strø salt og pepper på laksen. Bak laksen i 10–12 minutter ved 200 grader.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20-25 minutter.
Skyll agurken og reddikene. Kutt eller riv dem i tynne skiver, og ha dem over i en skål. Bland sammen sukker, eddik, salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten og sett til side.
Skyll fisken i kaldt vann, tørk den med kjøkkenpapir og del den eventuelt i porsjoner.
Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisken i en medium varm stekepanne med margarin i 3–4 minutter på hver side, start på skinnsiden. Fisken er ferdig når den er lett rosa i kjernen.
Server stekt laks med kokte poteter, agurksalat, sitron i båter og rømmekolle.
150 g
Potet: 150 g
Agurksalat:
Rømmekolle: 1 ss
Energiinnhold: 420 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!