Laks med agurksalat og poteter

Laks med agurksalat og poteter

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Eplesider-/hvitvinseddik
    • margarin
    • salt
    • sukker
    Liste
    Liste
    Bilder
    Poteter
    400–500 g
    Agurk
    1 stk
    Reddiker
    1 pakke
    Sukker
    1 ts
    Eplesider-/hvitvinseddik
    2 ss
    Salt
    Laksefilet med skinn
    350 g
    Margarin
    1 ss
    Salt
    Rømmekolle
    1 pakke
    Sitron i båter
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også steke laksen i en ildfast form i stekeovnen. Smør en ildafst form med litt olje og strø salt og pepper på laksen. Bak laksen i 10–12 minutter ved 200 grader.

    Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20-25 minutter.
    Skyll agurken og reddikene. Kutt eller riv dem i tynne skiver, og ha dem over i en skål. Bland sammen sukker, eddik, salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten og sett til side.
    Skyll fisken i kaldt vann, tørk den med kjøkkenpapir og del den eventuelt i porsjoner.
    Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisken i en medium varm stekepanne med margarin i 3–4 minutter på hver side, start på skinnsiden. Fisken er ferdig når den er lett rosa i kjernen.
    Server stekt laks med kokte poteter, agurksalat, sitron i båter og rømmekolle.
    150 g Potet: 150 g Agurksalat: Rømmekolle: 1 ss Energiinnhold: 420 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!