Rask Stroganoff med kjøttdeig, brokkoli og ris

Rask Stroganoff med kjøttdeig, brokkoli og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Kjøttdeig
350 g
Stroganoffbase
300 g
(Melk, Laktose)
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Middagsgjester? Ha gulrotskiver og sopp i sausen, og kok litt ekstra ris ved siden av!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del brokkoli i grove buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i skiver. Fordel brokkolibukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10–15 minutter. 
Kutt paprika i tynne staver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, ha i paprikastavene og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett stroganoffbase, og gi det hele et oppkok.
Server rask Stroganoff med kjøttdeig, brokkoli og ris.
God middag!