Brennende kjærlighet med kjøttpølse og bacon

Brennende kjærlighet med kjøttpølse og bacon

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • soyasaus
  • sukker/honning
Poteter
400 g
Lettmelk
1–1.5 dl
(Melk, Laktose)
Smør
2 ss
Bacon i skiver
150 g
Middagspølser
350 g
(Laktose)
Gul løk
1 stk
Smør
2 ss
Soyasaus
1 ss
Sukker/honning
1 ss
Brokkoli
½–1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brennende kjærlighet er en klassisk dansk rett, som kan serveres med rødbeter, syltede agurker eller en god sennep.

Kok opp to kjeler med vann, en liten med lettsaltet vann til å koke brokkoli og en større med lettsaltet vann til å koke poteter.
Del potetene i to eller fire, og kok dem til de blir møre, det tar 15–20 minutter. Bruk en potetstapper eller sleiv, og mos potetene. Tilsett smør og melk, og mos det hele godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Kutt bacon i strimler. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i olje. Stek baconet sprøtt i omtrent 5 minutter. Legg det over i en skål, og hold varm fram til servering. 
Del pølsene i to på langs, ta av skinnet og del dem i skiver. Skrell og kutt løk i skiver, og brokkoli i buketter. Skrell brokkolistilken, og del den i terninger. 
Ha mer olje i stekepannen du stekte baconet i, og stek løken til den blir blank. Tilsett smør, soyasaus og sukker eller honning. Tilsett deretter pølseskivene, og stek det hele sammen i 4–5 minutter eller til pølsene er varme.
Kok brokkolien i det lettsaltede vannet i 4–5 minutter rett før servering.
Server brennende kjærlighet med pølser, sprøstekt bacon og potetmos.
God middag!