Pulled turkey med rissoletpoteter og chilibéarnaise

Pulled turkey med rissoletpoteter og chilibéarnaise

Ny oppskrift
Under 25 min
4 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Gresk kryddermiks
    1 pose
    Salt
    ts
    Ruccola
    1 pakke
    Salt
    ts
    Chilibéarnaise
    1 beger
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du rester av grønnsaker, bruk dem gjerne i salaten. Prøv for eksempel å kutte gulrøtter i tynne skiver med en mandolin eller ostehøvel og legg dem i isvann. Etter 5-10 minutter er de deilige og sprø. Potetene kan også stekes i panne, hvis du synes det er enklere.

    Sett ovnen på 210 grader.
    Legg rissoletpotetene i en ildfast form. Bland inn olje, krydderblanding, salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i omtrent 20 minutter.
    Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med pulled turkey i vannet og la den koke i 10–15 minutter. Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og knus innholdet litt med hendene. Pass på, det er varmt!
    Ha kalkunen og stekekraften forsiktig i en ildfast form. Ta en gaffel i hver hånd og riv kalkunen i strimler. Sett den strimlede kalkunen i ovnen i 10–12 minutter. Smak eventuelt til med litt salt og pepper
    Vask og tørk rucculaen og ha den i en bolle. Smak til med salt og pepper.
    Server pulled turkey med rissoletpoteter, chilibéarnaise og ruccula.
    God middag!