Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
Fiskesuppebase
800 g
Isgalt
200 g
Laksefilet
200 g
Gulrot
1 stk
Fennikel
1 stk
Vårløk
½ pakke
Salt
Gressløk
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For variasjon kan du også tilsette litt karri og/eller fennikelfrø i suppen. Da freser du bare 1 ss krydder i litt olje i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppebasen.
Ha suppebasen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til (se tips).
Skyll fisken, tørk den med papir og del den i terninger. Skrell gulrot, og vask vårløk og fennikel. Kutt grønnsakene i strimler eller riv dem på et rivjern.
Tilsett fisk og grønnsaker i suppen og la det hele småkoke videre i 4–6 minutter til alt er gjennomvarmt og grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper (se tips).
Server fiskesuppe med grønnsaker og hakket gressløk over, gjerne med grovt brød ved siden av.
450 g
Energiinnhold: 420 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!