Fiskesuppe med gulrot og fennikel

Fiskesuppe med gulrot og fennikel

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    Fiskesuppebase
    800 g
    Isgalt
    200 g
    Laksefilet
    200 g
    Gulrot
    1 stk
    Fennikel
    1 stk
    Vårløk
    ½ pakke
    Salt
    Gressløk
    ½ pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For variasjon kan du også tilsette litt karri og/eller fennikelfrø i suppen. Da freser du bare 1 ss krydder i litt olje i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppebasen.

    Ha suppebasen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til (se tips).
    Skyll fisken, tørk den med papir og del den i terninger. Skrell gulrot, og vask vårløk og fennikel. Kutt grønnsakene i strimler eller riv dem på et rivjern.
    Tilsett fisk og grønnsaker i suppen og la det hele småkoke videre i 4–6 minutter til alt er gjennomvarmt og grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper (se tips).
    Server fiskesuppe med grønnsaker og hakket gressløk over, gjerne med grovt brød ved siden av.
    450 g Energiinnhold: 420 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!