Pitapizza med mozzarella og skinke

Pitapizza med mozzarella og skinke

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Fullkornspita
      1 pakke
      Pizzasaus
      1 pakke
      Kokt skinke
      150 g
      Cherrytomater
      ½ pakke
      Rødløk
      ½ stk
      Mozzarella
      1 pakke
      Rød paprika
      1 stk
      Rødløk
      ½ stk
      Cherrytomater
      ½ pakke
      Tobladssalat
      50 g
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      En mager urtedressing laget av yoghurt, kesam eller lettrømme kan passe fint å ha oppå pitapizzaen.

      Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
      Del cherrytomater i to og kutt rødløk i skiver.
      Legg pitabrødene på et stekebrett dekket med bakepapir. Smør dem med pizzasaus. Legg på kokt skinke, cherrytomater og rødløk. Fordel mozzarella på toppen.
      Kutt paprika og rødløk i strimler. Del cherrytomater i to. Bland det sammen med salaten.
      Server pitapizza med blandet salat. Bellissimo!
      1 stk Salat: Energiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
      God middag!