Indisk kyllingsuppe med kikerter og nanbrød

Indisk kyllingsuppe med kikerter og nanbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Kyllingbuljong
    • solsikke-/rapsolje
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Løk
    ½ stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Indisk curry paste
    ½–1 glass
    Hakkede tomater
    1 boks
    Kyllingbuljong
    5 dl
    Lett crème fraîche
    ½ pakke
    Kikerter
    1 pakke
    Gul paprika
    1 stk
    Vårløk
    2 stilk
    Spinat
    ½ pakke
    Nanbrød
    1-2 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne suppen med en skje naturell yoghurt eller rømme for å gjøre den mildere. Om du ønsker den sterkere, hakk litt chili og ha det oppi.

    Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
    Kutt kylling i terninger og løk i små terninger. Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke til din gane. Ha i hakkede tomater, kyllingbuljong og crème fraîche. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter.
    Skyll kikertene i kaldt vann. Del vårløken på langs, skyll den godt og kutt den i skiver. Skjær paprika i terninger. Ha kikerter, vårløk og paprika i suppen og la den små koke i 2–3 minutter til. Tilsett spinat rett før servering.
    Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
    Server kyllingsuppe med nystekt nanbrød.
    Dette er en ganske stor porsjon suppe. Skulle du ha noe igjen, kan den fint fryses og brukes en annen dag du trenger et måltid i farta.
    God middag!