Indisk kyllingsuppe med kikerter og nanbrød
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kyllingbuljong
- solsikke-/rapsolje
Prinsessefilet av kylling
250 g
Løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Indisk curry paste
½–1 glass
Hakkede tomater
1 boks
Kyllingbuljong
5 dl
Lett crème fraîche
½ pakke
Kikerter
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Vårløk
2 stilk
Spinat
½ pakke
Nanbrød
1-2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne suppen med en skje naturell yoghurt eller rømme for å gjøre den mildere. Om du ønsker den sterkere, hakk litt chili og ha det oppi.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Kutt kylling i terninger og løk i små terninger. Varm opp en vid kjele med olje. Stek kyllingen gyllen og løken blank. Tilsett curry paste. Start med litt og tilpass smak og styrke til din gane. Ha i hakkede tomater, kyllingbuljong og crème fraîche. La suppen småkoke i omtrent 10 minutter.
Skyll kikertene i kaldt vann. Del vårløken på langs, skyll den godt og kutt den i skiver. Skjær paprika i terninger. Ha kikerter, vårløk og paprika i suppen og la den små koke i 2–3 minutter til. Tilsett spinat rett før servering.
Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Server kyllingsuppe med nystekt nanbrød.
Dette er en ganske stor porsjon suppe. Skulle du ha noe igjen, kan den fint fryses og brukes en annen dag du trenger et måltid i farta.
God middag!