Thai yellow curry med kyllingstrimler, jasminris og koriander

Thai yellow curry med kyllingstrimler, jasminris og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Jasminris
150 g
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Kokosmelk
1 stor boks
Gul currypaste
1 ss
(Sennep, Hvete)
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
131 kcal
Fett:
10 g
Karbohydrater:
8 g
Protein:
2 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan bli litt sterk! Smak deg forsiktig frem med currypasten.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skrell og kutt løk i tynne skiver, og kutt paprika i tynne staver. Skrell gulrøtter, og kutt dem i skiver. Del lime i båter. Vask og strimle pak choy. Skjær kyllinglårfiletene i strimler. 
Varm opp en dyp stekepanne eller en vid, tykkbunnet kjele til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter til den har fått en gyllen stekeskorpe. Ha i løk, paprika, gulrotskiver og pak choy, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett deretter kokosmelk, og rør inn 1 ss med currypaste. Smak til med mer currypaste til du får ønsket styrke. La det hele småkoke i 6–7 minutter.
Server thai yellow curry med kylling, jasminris og limebåter. 
God middag!