Panert torsk med eggesalat servert med syltede grønnsaker

Panert torsk med eggesalat servert med syltede grønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • pepper
  • salt
  • sukker
Småpoteter
300 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Agurk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Sitron
1 stk
Sukker
2 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
4 ss
Egg
2 stk
(Egg)
Majones
1 beger
(Egg, Sennep)
Lettrømme
50 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
5 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
1 g
Protein:
0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også ha litt finhakkede urter i eggesalaten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i en kjele med lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sett en liten kjele på kok, og kok eggene i 10 minutter.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skrell gulrøttene. Kutt agurken i to på langs, og skrap ut innmaten med en skje. Kutt agurken i tynne skiver, og grovriv gulrøttene på et rivjern. Bland gulrøttene og agurken sammen i en skål, og vend inn 2 ts sukker, 4 ss eddik og saft fra halve sitronen.
Skrell og grovhakk eggene, og bland eggene sammen med majonesen og lettrømmen i en skål. Smak til med kryddermiksen, saft fra resten av sitronen, salt og pepper.
Server den panerte fisken med kokte småpoteter, lettsyltede grønnsaker og kremet eggesalat! 
God middag!