Blomkålsuppe med chorizo og krutonger

Blomkålsuppe med chorizo og krutonger

Ny oppskrift
Under 20 min
3 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    Blomkålsuppe
    1 pakke
    Krutonger
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du varmer choritzoen fra kald panne og tilsetter litt olje, vil den slippe mer fett. Dette fettet kan du gjerne ha en stripe av i suppen sammen med choritzopølsen.

    Varm forsiktig opp blomkålsuppen i en kjele.
    Stek choritzo på middels varme med litt olje til det er gyllent og sprøtt.
    Dryss sprøstekt choritzo og brødkrutonger over suppetallerkenen ved servering.
    God middag!