Kylling teriyaki med grønnsaker og eggenudler

Kylling teriyaki med grønnsaker og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Grønne bønner
150 g
Brokkoli
½ stk
Sjampinjong
100 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Eggenudler
200 g
(Egg, Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili og ingefær i retten for enda mer smak! Dryss gjerne peanøtter eller cashewnøtter over retten ved servering.

Skyll stangsellerien, og kutt den i tynne skiver på skrått. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i biter. Del sjampinjongene i to, og skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttet til det er gyllent, og krydre det med salt og pepper. Stek kjøttet i to omganger. Legg kjøttet på et fat.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp stekepannen til høy varme, og tilsett litt ny olje. Ha i sellerien, de grønne bønnene, brokkolien, sjampinjongen og hvitløken, og stek videre i 3–4 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen, og tilsett teriyakisausen. Kok opp, og smak til med salt og pepper.
Server kylling teriyaki med grønnsaker og eggenudler.
God middag!