Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Dijonsennep eller annen sennep
- honning
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fullkornspenne
150 g
Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Vårløk
½ pakke
Agurk
½ stk
Cherrytomater
1 pakke
Mais
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
Dijonsennep eller annen sennep
1 ss
Honning
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pastaen kan gjerne serveres som en varm pastarett, men da med dressingen ved siden av. Tilsett gjerne friske krydderurter som basilikum, timian, persille eller din egen favoritt. Restene av salaten kan serveres som lunsj dagen etter. En lettvint og rask rett!
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter.
Når pastaen er ferdigkokt, hell av vannet og sett pastaen til side.
Del kyllingkjøttet i mindre biter og stek bitene i 2–3 minutter på hver side. Krydre kyllingen med salt og pepper, og sett den til side.
Skjær vårløk i tynne skiver, agurk i terninger og cherrytomater i to. Hell maisen i et dørslag og skyll godt.
Bland sammen kesam, sennep og honning. Smak til med salt og pepper.
Bland kokt pasta, kyllingkjøtt, grønnsaker og dressing, og server.
450 g
Energiinnhold: 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!