Biff lindstrøm med poteter og egg

Biff lindstrøm med poteter og egg

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvetemel
    • kjøttbuljongterning
    • Litt salt
    • melk
    • salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    • sylteagurk
    • syltede rødbeter
    • vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    her kommer det et supert tips!

    Varm opp ovnen til 160 grader varmluft. Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter. Sett på en kjele med lettsaltet vann til brokkoli og gulrot.
    Finhakk løk, sylteagurk, rødbet og kapers og ha i en bolle med melken. Bland kjøttdeigen inn og ha på salt og pepper. La kjøttdeigen stå å trekke et par minutter mens du kutter resten av løken i skiver. Former kjøttdeigen til store kaker, eller store kjøttboller.
    Stek kjøttkakene i en stekepanne med olje og smør til de er gjennomstekte. Ha de ferdig stekte kjøttkakene over i en ildfast form og sett i ovnen frem til servering. Ha løken over i panna du stekte kjøttet i. Stek til løken blir brunet og blank, bland inn hvetemel og kok ut panna med utblandet buljong og soyasaus. La den stå å småsimre frem til servering.
    Del brokkoli i buketter, brokkolistilken og gulroten i staver, kok gulroten i 5-6 minutter og blomkålen i 4-5.
    Stek speilegg etter eget ønske.
    Server Biff Lindstrøm med dampede grønnsaker, poteter og løksjy
    God middag!