Kremet linguini med kylling, sopp og brokkoli

Kremet linguini med kylling, sopp og brokkoli

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • soyasaus
  • vann
Linguine
250 g
(Hvete)
Brokkoli
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Kyllinglårfilet
400 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
1 dl
Soyasaus
1 ss
Bladpersille
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk i pannen sammen med soppen for ekstra mye smak!

Tilbered pasta som anvist på pakken. Kutt brokkoli i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med pastaen de siste 2–3 minuttene av koketiden. 
Skrell og finhakk sjalottløk. Børst ev. jord av soppen, og del den i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek lårfiletene i 2 minutter på hver side, eller til de begynner å få en gyllen stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Tilsett soppen og banansjalottløken i pannen, og stek i 3–4 minutter, eller til soppen er gyllen og løken er blank. Tilsett deretter crème fraîche, steinsoppulver, hønsebuljong og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok. Smak til med ca. 1 ss soyasaus og litt pepper.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, ha pastaen tilbake i kjelen, skjær kyllingen i biter, og vend den inn med soppsausen.
Skyll bladpersillen i kaldt vann, og rist av vannet. Finhakk ønsket mengde bladpersille, og dryss over retten.
Server kremet linguini med kylling, sopp, brokkoli og bladpersille. 
God middag!