Quesadilla med fennikelsalat, maiskrem og tomatsalsa
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesidereddik
- melk
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Fennikel
½ stk
Vårløk
½ pakke
Spinat
1 pakke
Svarte bønner
2/3 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Tortillalefser
2 stk
Revet mozzarella
100 g
Mais
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Melk
½ dl
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til maiskremen med chiliflakes, om du ønsker mer futt. Har du ikke eplecidereddik, kan du bruke hvitvins- eller rødvinseddik.
Kutt ½ fennikel i tynne skiver, og legg skivene i en bolle med kaldt vann. La skivene ligge i vannet til quesadillaen er nesten ferdig.
Skyll vårløk og spinat. Kutt vårløken i skiver. Hell vannet av bønnene, og skyll dem godt. Ta av det du skal bruke, og oppbevar resten i en tett boks. Varm opp en stekepanne, og tilsett 2 ss olje. Ha bønner, vårløk og chipotlemiks i pannen. Stek i 2 minutter. Tilsett halvparten av spinaten, og smak til med salt og pepper.
Fordel bønner og revet mozzarella på hver halvdel av tortillaene, og brett sammen. Stek quesadillaene i en stekepanne på middels varme til de er gylne på begge sider, og osten har smeltet.
Sil vannet av maiskornene, og ha dem i en liten kjele med melk. Kok opp, og la det småkoke i 2 minutter. Kjør maisen med en stavmikser, til du har en jevn krem. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av fennikelskivene, bland sammen med resten av spinaten og smak til med olivenolje, eplecidereddik, salt og pepper.
God middag! Nyt deilige quesadillaer med fennikelsalat, maiskrem og tomatsalsa.
God middag!