Thai red curry med svinestrimler, sprø grønnsaker og nudler

Thai red curry med svinestrimler, sprø grønnsaker og nudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Nudler
200 g
(Egg, Hvete)
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Vann
1 dl
Strimlet grønnkål
50 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en sterkere rett? Smak til med chiliflakes, tørket chili, sriracha eller annen chili om du har.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Skrell gulroten, del den i to på langs og deretter i skiver på skrå. Kutt paprika i terninger. 
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Brun kjøttet, tilsett gulroten og paprikaen, og stek det i 1–2 minutter. Vend inn currypaste, og tilsett kokosmelken og 1 dl vann. Kok opp, og ha i grønnkål. Smak til med saft fra limen, soyasaus, salt og pepper. 
Server red curry med svinestrimler, sprø grønnsaker og nudler. 
God middag!