Thai red curry med svinestrimler, sprø grønnsaker og nudler
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Nudler
200 g
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Vann
1 dl
Strimlet grønnkål
50 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en sterkere rett? Smak til med chiliflakes, tørket chili, sriracha eller annen chili om du har.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulroten, del den i to på langs og deretter i skiver på skrå. Kutt paprika i terninger.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Brun kjøttet, tilsett gulroten og paprikaen, og stek det i 1–2 minutter. Vend inn currypaste, og tilsett kokosmelken og 1 dl vann. Kok opp, og ha i grønnkål. Smak til med saft fra limen, soyasaus, salt og pepper.
Server red curry med svinestrimler, sprø grønnsaker og nudler.
God middag!