Bulgursalat med storfestrimler, steinsoppesto, squash og ruccola
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Squash
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Bulgur
125 g
Storfestrimler
300 g
Steinsoppesto
90 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av grønnsaker, frukt, ost eller annet i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!
Tilbered bulgur som anvist på pakken.
Skrell rødløken, og kutt den, paprikaen og squashen i terninger. Bland rødløken og paprikaen sammen i en stor skål. Skyll og tørk ruccolaen.
Hell vannet av den ferdigkokte bulguren, og ha den tilbake i kjelen. Rør inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det. Vend inn ruccolaen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Fordel halvparten av storfestrimlene i pannen, og la dem ligge helt stille og steke i ca. 2 minutter. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca. 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Gjenta med den andre halvparten av kjøttet. Legg storfestrimlene over på en tallerken. Skru ned varmen til middels høy varme, tilsett litt olje og smør i pannen, og stek squashterningene i ca. 2 minutter.
Bland storfestrimlene sammen med rødløken og paprikaen, og smak til med salt og pepper.
Server bulgursalat med storfestrimler, steinsoppesto, squash, paprika og ruccola.
God middag!