Bulgursalat med storfestrimler, steinsoppesto, squash og ruccola

Bulgursalat med storfestrimler, steinsoppesto, squash og ruccola

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Squash
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Bulgur
125 g
(Hvete)
Storfestrimler
300 g
Steinsoppesto
90 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester av grønnsaker, frukt, ost eller annet i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!

Tilbered bulgur som anvist på pakken.
Skrell rødløken, og kutt den, paprikaen og squashen i terninger. Bland rødløken og paprikaen sammen i en stor skål. Skyll og tørk ruccolaen. 
Hell vannet av den ferdigkokte bulguren, og ha den tilbake i kjelen. Rør inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det. Vend inn ruccolaen. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Fordel halvparten av storfestrimlene i pannen, og la dem ligge helt stille og steke i ca. 2 minutter. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca. 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Gjenta med den andre halvparten av kjøttet. Legg storfestrimlene over på en tallerken. Skru ned varmen til middels høy varme, tilsett litt olje og smør i pannen, og stek squashterningene i ca. 2 minutter. 
Bland storfestrimlene sammen med rødløken og paprikaen, og smak til med salt og pepper.
Server bulgursalat med storfestrimler, steinsoppesto, squash, paprika og ruccola.
God middag!