Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- smør
Bolognesesaus
1 pakke
Potetmos
1 g
Salt
ts
Smør
1-2 ts
Revet gouda
1 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Sennepsdressing
1/2 pakke
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om man varmer kjøttsausen litt før den skal over i ildfast form blir den enklere å spre i bunnen.
Ha bolognesesausen over i en ildfast form (se tips).
Fordel potetmosen jevnt over. Dryss over salt og pepper, legg på noen teskjeer med smør og dryss over ost.
Sett formen i ovnen og stek paien i omtrent 20 minutter. Den skal være gjennomvarm og gyllen på toppen.
Kutt tomat i skiver og ha den i en bolle sammen med restaurantsalaten. Vend inn dresing ved servering, og smak til med salt og pepper.
God middag!