Shepherd’s pie

Shepherd’s pie

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
Bolognesesaus
1 pakke
Potetmos
1 g
Salt
ts
Smør
1-2 ts
Revet gouda
1 pakke
(Laktose)
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Sennepsdressing
1/2 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om man varmer kjøttsausen litt før den skal over i ildfast form blir den enklere å spre i bunnen.

Ha bolognesesausen over i en ildfast form (se tips).
Fordel potetmosen jevnt over. Dryss over salt og pepper, legg på noen teskjeer med smør og dryss over ost.
Sett formen i ovnen og stek paien i omtrent 20 minutter. Den skal være gjennomvarm og gyllen på toppen.
Kutt tomat i skiver og ha den i en bolle sammen med restaurantsalaten. Vend inn dresing ved servering, og smak til med salt og pepper.
God middag!