Sei cordon bleu med råkost og remulade

Sei cordon bleu med råkost og remulade

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    • solsikke-/rapsolje eller smør
    • sukker
    Solsikke-/rapsolje eller smør
    ss
    Persille
    1/2 pakke
    Gulrot
    2 stk
    Sukker
    1/4 ss
    Sitronsaft
    1 ss
    Dansk remulade
    1/2 beger
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du mer smak og konsistens i råkosten, ha i litt rosiner og hakkede nøtter.

    Sett ovnen på 220 grader varmluft.
    Smør et ovnsbrett med smør eller olje.
    Legg fiskestykkene på brettet og stek dem i ovnen i omtrent 12 minutter. La dem bli gjennomvarme og sprø.
    Stek potetene møre i en stekepanne.
    Start med litt olje og bruk smør helt til slutt. Smøret vil nemlig brenne seg hvis du bruker det fra start.
    Du kan gjerne begynne med å steke potetene i pannen for så å sette hele stekepannen i ovnen og bake potetene ferdig der. Da må du bare forsikre deg om at håndtaket tåler å stå i ovnen.
    Riv gulrot og eple på et rivjern. Løs opp sukkeret i sitronsaft i en liten skål. Bland alt sammen i en bolle og smak til.
    Dryss finhakket persille over fisken ved servering, og server med råkost og remulade.
    God middag!