Fisketaco med laks i tortillalefse med urtedressing og koriander

Fisketaco med laks i tortillalefse med urtedressing og koriander

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Gulrøtter
200 g
Rødløk
½ stk
Rødkål
300 g
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Hvetetortillaer
6 stk
(Gluten)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Fish Taco Crispy Spice Mix
½–1 pakke
(Gluten)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
198 kcal
Fett:
5 g
Karbohydrater:
33 g
Protein:
6 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt finhakket fersk chili på fisketacoen! Du kan varme tortillalefsene i mikroen hvis du vil.

Varm ovnen til 140 grader varmluft.
Skrell og kutt gulrøtter og ½ rødløk i tynne strimler, og finsnitt rødkål. Ha alt i en bolle, press over saften av en lime, vend det godt sammen og smak til med salt. Grovhakk koriander.
Pakk lefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i 10 minutter i ovnen. 
Del laksefiletene i to på langs, og vend dem i Old El Paso Fish Taco Crispy Spice Mix. Ha olje i en varm stekepanne. For en sprø overflate på hele laksen, stek den i 1 minutt på hver side. Krydre med salt mot slutten. 
Server fisketaco med laks i tortillalefse med kålsalat, urtedressing og koriander. 
God middag!