Fisketaco med laks i tortillalefse med urtedressing og koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
Gulrøtter
200 g
Rødløk
½ stk
Rødkål
300 g
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Hvetetortillaer
6 stk
Urtedressing
1 pakke
Laksefilet
325 g
Fish Taco Crispy Spice Mix
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 198 kcal
- Fett:
- 5 g
- Karbohydrater:
- 33 g
- Protein:
- 6 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt finhakket fersk chili på fisketacoen! Du kan varme tortillalefsene i mikroen hvis du vil.
Varm ovnen til 140 grader varmluft.
Skrell og kutt gulrøtter og ½ rødløk i tynne strimler, og finsnitt rødkål. Ha alt i en bolle, press over saften av en lime, vend det godt sammen og smak til med salt. Grovhakk koriander.
Pakk lefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i 10 minutter i ovnen.
Del laksefiletene i to på langs, og vend dem i Old El Paso Fish Taco Crispy Spice Mix. Ha olje i en varm stekepanne. For en sprø overflate på hele laksen, stek den i 1 minutt på hver side. Krydre med salt mot slutten.
Server fisketaco med laks i tortillalefse med kålsalat, urtedressing og koriander.
God middag!