Hvit pizza med rødbeteskiver, pinjekjerner, syltet rødløk og dill

Hvit pizza med rødbeteskiver, pinjekjerner, syltet rødløk og dill

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødbete
1 stk
Fersk pizzadeig
1 pakke
(Hvete)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Pinjekjerner
1 pakke
Dill
1 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
636 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
111 g
Protein:
21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend rødbeteskivene i litt balsamico og flytende honning, før du steker dem i ovnen.

Varm stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell rødbeten, og kutt den i skiver. Fordel rødbeteskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek rødbeteskivene i ovnen i 15 minutter. Fordel de ferdig stekte rødbeteskivene på pizzaen ved servering. 
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel crème fraîche jevnt utover pizzabunnen, og strø over mozzarella og pinjekjerner. Stek pizzaen nederst i ovnen i 8–12 minutter.
Grovhakk dill.
Server hvit pizza med rødbeteskiver, pinjekjerner, syltet rødløk og dill. Drypp over litt olivenolje ved servering, og krydre med grovkvernet pepper og flaksalt. 
God middag!