Taco med pulled pork, syrlig råkostsalat og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- eddik 7 %
- pepper
- salt
- sukker
Mørkokte svinekjaker
350 g
Teriyakisaus
100 g
Sesamfrø
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Ingefær
1 bit
Eddik 7 %
1 ss
Sukker
½ ss
Lime
1 stk
Maistortillaer
10 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For crispy tortillaer, kan du steke dem i en tørr stekepanne på høy varme i 10 sekunder på hver side, eller til de blir sprø!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i svinekjakene og kraften i pakken. Kok opp, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter til, til det meste av kraften har kokt inn i kjøttet. Tilsett teriyakisausen og sesamfrøene, og la det stå på lav varme frem til servering.
Sil laken av maisen, og ha maisen og råkostsalaten i en serveringsskål. Skrell ingefæren, og finriv ½ spisekje på et rivjern. Ha ingefæren, 1 ss eddik, ½ ss sukker og saften fra halve limen i en skål. Vend laken inn i råkostsalaten, og smak til med salt og pepper. Kutt resten av limen i båter, og server den til retten.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Sett fram minitortillaene, pulled porken, råkostsalaten og curry- og mangodressingen, så kan alle sette sammen sin egen taco!
God middag!