Taco med pulled pork, syrlig råkostsalat og curry- og mangodressing

Taco med pulled pork, syrlig råkostsalat og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eddik 7 %
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Mørkokte svinekjaker
350 g
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Maiskorn
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Ingefær
1 bit
Eddik 7 %
1 ss
Sukker
½ ss
Lime
1 stk
Maistortillaer
10 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For crispy tortillaer, kan du steke dem i en tørr stekepanne på høy varme i 10 sekunder på hver side, eller til de blir sprø!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i svinekjakene og kraften i pakken. Kok opp, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter til, til det meste av kraften har kokt inn i kjøttet. Tilsett teriyakisausen og sesamfrøene, og la det stå på lav varme frem til servering.
Sil laken av maisen, og ha maisen og råkostsalaten i en serveringsskål. Skrell ingefæren, og finriv ½ spisekje på et rivjern. Ha ingefæren, 1 ss eddik, ½ ss sukker og saften fra halve limen i en skål. Vend laken inn i råkostsalaten, og smak til med salt og pepper. Kutt resten av limen i båter, og server den til retten.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Sett fram minitortillaene, pulled porken, råkostsalaten og curry- og mangodressingen, så kan alle sette sammen sin egen taco!
God middag!