Laksebowl med rødkål, eple, syltet ingefær og chilimajones

Laksebowl med rødkål, eple, syltet ingefær og chilimajones

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Agurk
½ stk
Eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Syltet ingefær
1 pakke
Koriander
1 bunt
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis chilimajonesen blir for sterk for barna, kan du spe den ut med litt rømme, crème fraîche eller vanlig majones. Da blir den litt mildere!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland sammen ponzusauen og litt av ingefærlaken i en skål. Del laksen i litt store terninger, og vend inn sesamfrøene. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskebitene til de har litt stekeskorpe, men fremdeles er rå i midten. Legg fisken over i skålen med ponzusausen.
Skyll eplet. Kutt agurken og eplet i små terninger. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern.
Legg risen i skåler, og fordel agurken, eplet, gulroten, rødkålen og laksebitene på toppen. Ha litt finhakket koriander, syltet ingefær, resten av ponzusausen og chilimajonesen over retten ved servering!
God middag!