Pasta med pølser, soppsaus og brokkoli

Pasta med pølser, soppsaus og brokkoli

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • hvitløk
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Pasta fusilli
200-250 g
(Gluten)
Salt
Brokkoli
½ stk
Extra virgin olivenolje
1–2 ss
Sjalottløk
1 stk
Hvitløk
1 fedd
Aromasopp
1 pakke
Stekepølse
300 g
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten smaker ekstra godt med revet parmesan på toppen. Server gjerne med brød og smør.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass pastamengden til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 12–13 minutter.
Kutt brokkoli i buketter, skrell stilken og del den i staver. Kok brokkolien sammen med pastaen de 4 siste minuttene av koketiden. Hell av vannet og vend inn olivenolje.
Kutt sjalottløk i båter, hakk hvitløk og kutt sopp i skiver. Del pølsene i to på langs og deretter i skiver. Ta gjerne skinnet av pølsene om du ønsker det. Varm opp en stekepanne med olje og stek løk og hvitløk blankt. Tilsett soppen og stek den gyllen. Ha i pølsene og stek dem i omtrent 2–3 minutter, til de er varme. Hell over soppsaus, kok opp og smak til med salt og pepper.
Ha pasta og brokkoli på et stort fat og topp med pølser i soppsaus (se tips).
God middag!