Quesadillas med revet ost, salat, tomatsalsa og rømme
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Kjøttdeig
350 g
Three spice
½ pakke
Hvetetortillaer
4 stk
Revet mozzarella
100 g
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Tomatsalsa
85 g
Lettrømme
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis det blir rester, er quesadillaene fine å putte i matboksen til lunsj dagen etterpå. De kan enten spises kalde, eller varmes i ovn eller mikrobølgeovn!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt paprika i strimler, og hell av maislaken.
Varm opp en stekepanne til full varme, og tilsett litt olje. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, tilsett paprikastrimlene og stek alt videre i 3–4 minutter. Tilsett ønsket mengde tacokrydder.
Legg to hvetetortillaer på et stekebrett med bakepapir, og fordel kjøttdeig, halvparten av mozzarellaen og mais oppå dem. Legg de to andre tortillaene på toppen, og klem litt sammen. Topp med resten av osten, og stek i ovnen i 10–12 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll hjertesalat, og kutt den i mindre biter. Kutt ½ agurk i terninger. Ha salaten og agurken i en serveringsbolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Ha tomatsalsa og lettrømme i separate skåler, og server!
God middag!