Middelshavsstekt svin med coleslaw av rødkål

Middelshavsstekt svin med coleslaw av rødkål

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Rødkål
½ stk
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Gressløk
½ pakke
Salt
Pepperrotdressing
½ beger
(Sulfitt, Laktose)
Mager svinekam i skiver
350 g
Salt
Middelhavskrydder
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Fullkornspita
4 stk
(Hvete, Rug)
Tomat
1 stk
Pepperrotdressing
½ beger
(Sulfitt, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet sammen med hvitløk, det vil gi god smak til kjøttet. Avslutt med en spiseskje smør som du øser over kjøttet.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kutt rødkål syltynt med en kniv eller en mandolin om du har det. Riv eller kutt eple og gulrot i strimler. Finhakk gressløk. Bland alt sammen og vend inn pepperrotdressing. Smak til med salt og pepper.
Tørk av svinekjøttet og krydre det med salt, pepper og middelhavskrydder. Stek kjøttet i 2 minutter på hver side i en medium varm stekepanne med olje (se tips). Legg kjøttet over på en skjærefjøl. La det hvile i 5 minutter før du skjærer det i mindre skiver.
Varm pitabrødene i 2–4 minutter i ovnen eller i en brødrister. Del tomat i skiver.
Server middelshavsstekt svin med coleslaw av rødkål, tomatskiver, pepperrotdressing og varme pitabrød. En rask og god rett i førjulstida!
God middag!