Pasta med kalkunbacon, cherrytomater og cottage cheese
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- kyllingbuljongterning
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Fusilli av fullkorn
100–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje
½ ss
Kalkunbacon
200 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Cherrytomater
1 pakke
Salsicciakrydder
½ pakke
Grønne erter
125 g
Kyllingbuljongterning
½ stk
Vann
1–2 dl
Salt
Cottage cheese
½–1 beger
Kruspersille
1 pakke
Kalamataoliven
½ glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om cottage cheese er litt uvant, kan du servere den ved siden av.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje. Kok den mengden pasta som passer til din familie.
Finhakk løk og hvitløk. Del cherrytomater i to. Finhakk persille.
Stek kalkunbaconet i en vid kjele med olje til det er lett sprøtt. Tilsett løk, hvitløk og salsicciakrydder, og la det steke med til løken er blank. Ha i cherrytomater, grønne erter, kyllingbuljongterning og vann, og kok opp.
Vend inn cottage cheese rett før servering (se tips). Smak til med salt og pepper. Strø over persille og kalamataoliven.
Server rask pasta med kalkunbacon, cottage cheese og cherrytomater.
Middagrester? Ta vare på saus og pasta, og spis det til lunsj dagen etter.
100 g
Pastasaus med cottage cheese: 350 g
Energiinnhold: 390 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!