Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Basmatiris
125 g
Vann
Salt
Kyllingoverlår uten skinn og ben
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rødløk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Brokkoli
½ stk
Gulrot
1 stk
Grønn currypaste
½–1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Lime
1 stk
Soyasaus
2 ss
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skulle du ha noe igjen av curry pasten, oppbevar den i en tett boks og sett den kaldt. Neste gang du skal steke poteter, gni potetene inn med curry paste før du steker dem. Det gir en spennende ny vri på ellers nøytrale poteter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i strimler. Kutt rødløk og paprika i store terninger, brokkoli i buketter og gulrot i skiver. Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen gyllen og ha den over i en kjele. Tilsett curry paste i kjelen, rør godt og tilsett deretter kokosmelk. Kok opp og ha i grønnsakene. La det hele små koke i 3–4 minutter.
Smak til med limesaft, soyasaus og pepper.
Server kylling i red curry med ris.
God middag!