Kylling curry med ris

Kylling curry med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    • vann
    Basmatiris
    125 g
    Vann
    Salt
    Kyllingoverlår uten skinn og ben
    350 g
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Rødløk
    ½ stk
    Rød paprika
    ½ stk
    Brokkoli
    ½ stk
    Gulrot
    1 stk
    Grønn currypaste
    ½–1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Soyasaus
    2 ss
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Skulle du ha noe igjen av curry pasten, oppbevar den i en tett boks og sett den kaldt. Neste gang du skal steke poteter, gni potetene inn med curry paste før du steker dem. Det gir en spennende ny vri på ellers nøytrale poteter.

    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Kutt kyllingen i strimler. Kutt rødløk og paprika i store terninger, brokkoli i buketter og gulrot i skiver. Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen gyllen og ha den over i en kjele. Tilsett curry paste i kjelen, rør godt og tilsett deretter kokosmelk. Kok opp og ha i grønnsakene. La det hele små koke i 3–4 minutter.
    Smak til med limesaft, soyasaus og pepper.
    Server kylling i red curry med ris.
    God middag!