Torsk med bacon- og bønneragu med cherrytomater
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- smør eller solsikke-/rapsolje
- vann
Baconterninger
100 g
Cherrytomater
0,5 pakke
Grønnkål
1 g
Hønsebuljong
1 l
Hvite bønner
1 pakke
Torskefilet
300 g
Smør eller solsikke-/rapsolje
Salt
Vann
5 dl
Banansjalottløk
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Torsken kan også skjæres i terninger, og dampes i kjelen sammen med bacon- og bønneraguen i 5-6 minutter.
Sett en romslig kjele på middels varme og ovnen på 220 grader.
Skrell og finhakk 1 stk banansjalottløk. Sil av laken på 1 pk store økologiske hvite bønner og skyll lett i kaldt vann. Kutt 1/2 pk cherrytomater i to. Fjern den tykkeste stilken fra 1 pk grønnkål blad og kutt bladene i tynne skiver.
Stek ca 100 g baconterninger sammen med løken i kjelen i litt olje i ca 2-3 minutter, ha i bønnene, 1 pk hønsebuljong, 3 dl vann, litt salt, cherrytomatene, grønnkålen, kok opp og la det småkoke i 5-6 minutter.
Kutt ca 300 g torskefilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med litt salt og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
God middag!