Torsk med  bacon- og bønneragu med cherrytomater

Torsk med bacon- og bønneragu med cherrytomater

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør eller solsikke-/rapsolje
    • vann
    Baconterninger
    100 g
    Cherrytomater
    0,5 pakke
    Grønnkål
    1 g
    Hønsebuljong
    1 l
    Hvite bønner
    1 pakke
    Torskefilet
    300 g
    Smør eller solsikke-/rapsolje
    Salt
    Vann
    5 dl
    Banansjalottløk
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Torsken kan også skjæres i terninger, og dampes i kjelen sammen med bacon- og bønneraguen i 5-6 minutter.

    Sett en romslig kjele på middels varme og ovnen på 220 grader.
    Skrell og finhakk 1 stk banansjalottløk. Sil av laken på 1 pk store økologiske hvite bønner og skyll lett i kaldt vann. Kutt 1/2 pk cherrytomater i to. Fjern den tykkeste stilken fra 1 pk grønnkål blad og kutt bladene i tynne skiver.
    Stek ca 100 g baconterninger sammen med løken i kjelen i litt olje i ca 2-3 minutter, ha i bønnene, 1 pk hønsebuljong, 3 dl vann, litt salt, cherrytomatene, grønnkålen, kok opp og la det småkoke i 5-6 minutter.
    Kutt ca 300 g torskefilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med litt salt og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
    God middag!