Pasta ravioli med kremet sopp og spinat

Pasta ravioli med kremet sopp og spinat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Sjampinjong
100 g
Spinat
50 g
Gressløk
½ pakke
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
½ pakke
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
289 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
7 g
Protein:
4 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til den kremete soppen med 1–2 ts balsamico. Litt grovkvernet pepper er også på sin plass.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Del sjampinjonger i to eller fire, avhengig av størrelse. Skyll spinaten, og finhakk gressløken. 
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek soppen gyllen. Tilsett crème fraîche og steinsoppulver. Kok opp, vend inn spinat og smak til med salt og pepper. 
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og vend inn kremet sopp og spinat. Dryss gressløk på toppen. God middag!
God middag!