Pulled Chicken i fullkornstortilla med agurk- og mangosalsa
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Grillede kyllinglår
430 g
Barbecuesaus
1 pakke
Mango
½–1 stk
Agurk
½ stk
Koriander
1 bunt
Chiliflak
¼ pakke
Lime
1 stk
Hjertesalat
½ stk
Fullkornstortillaer
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 647 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 11 g
- Protein:
- 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Av tortillaene som er igjen, kan du lage tortillasticks. Kutt lefsene i to, og deretter i tynne strimler. Vend inn litt olje og ønsket krydder. Stekes i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er sprø.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Legg kyllinglårene i en smurt ildfast form. Stek dem i ovnen i 15 minutter. Riv kjøttet fra beinet, og bland inn barbecuesaus.
Kutt mango og agurk i små terninger, og grovhakk korianderen. Bland det sammen i en skål, og smak til med chiliflakes, limesaft, salt og pepper. Skyll og kutt salaten i strimler.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Server Pulled Chicken i tortillalefse med strimlet hjertesalat og mangosalsa.
God middag!