Marinerte svinekoteletter med urtecouscous, spinat- og myntesalat og ajvarsaus

Marinerte svinekoteletter med urtecouscous, spinat- og myntesalat og ajvarsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Couscous med urter
125 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Svinekoteletter med steakhouserub
350 g
(Gluten, Selleri)
Spinat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Mynte
1 bunt
Sitronbalsamico
15 ml
Mandelskiver
1 pakke
(Mandler)
Ajvarsaus
125 g
(Egg, Sennep, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
987 kcal
Fett:
60 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en mer autentisk couscous, kan du blande inn grønnsakene, mynten og mandelskivene. Topp den gjerne med litt rosiner.

Kok couscous etter anvisning på pakken, men ha hønsebuljong i kokevannet.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og stek kotelettene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La kotelettene hvile i 5 minutter, før du kutter dem i skiver. 
Skyll og tørk spinat og mynte. Del cherrytomater i to. Ha spinat, mynteblader og cherrytomater i en bolle. Drypp over litt olivenolje, og smak til med sitronbalsamico, salt og grovkvernet pepper. Topp salaten med mandelskiver. 
Server marinerte svinekoteletter med urtecouscous, spinat- og myntesalat og ajvarsaus.
God middag!