Marinerte svinekoteletter med urtecouscous, spinat- og myntesalat og ajvarsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Hvete·
- Mandler·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Couscous med urter
125 g
Hønsebuljong
1 pakke
Svinekoteletter med steakhouserub
350 g
Spinat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Mynte
1 bunt
Sitronbalsamico
15 ml
Mandelskiver
1 pakke
Ajvarsaus
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 987 kcal
- Fett:
- 60 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en mer autentisk couscous, kan du blande inn grønnsakene, mynten og mandelskivene. Topp den gjerne med litt rosiner.
Kok couscous etter anvisning på pakken, men ha hønsebuljong i kokevannet.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og stek kotelettene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La kotelettene hvile i 5 minutter, før du kutter dem i skiver.
Skyll og tørk spinat og mynte. Del cherrytomater i to. Ha spinat, mynteblader og cherrytomater i en bolle. Drypp over litt olivenolje, og smak til med sitronbalsamico, salt og grovkvernet pepper. Topp salaten med mandelskiver.
Server marinerte svinekoteletter med urtecouscous, spinat- og myntesalat og ajvarsaus.
God middag!