BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Chiliflak
½ pakke
Coleslaw
200 g
(Egg, Sennep)
Grønt eple
1 stk
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek tortillalefsene til de blir lett gylne for mer smak. Chiliflakes og chipotlemiks er sterke kryddere, så tilpass mengden til din familie.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften i pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumfolie. Stek kjøttet i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen og ønsket mengde chiliflakes. Sett formen tilbake i ovnen, og stek i kjøttet i ytterligere 5 minutter uten aluminiumsfolie.
Riv eplet på den grove siden av et rivjern, og bland det inn i coleslawen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Hell laken av maisen. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek maisen i 2–3 minutter og vend inn ønsket mengde av chipotlemiksen.
Kutt salaten i stimler, og skyll og tørk strimlene med kjøkkenpapir.
Sett pulled pork, eplecoleslaw, stekt chipotlemais, salat og fullkornstortillaer på bordet. La begge fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!