Rask indisk currysuppe med krydderstekte kikerter og bagetter
Roede

Rask indisk currysuppe med krydderstekte kikerter og bagetter

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Kikerter
1 pakke
Babykålblanding
300 g
Paprikakrydder
½ pakke
Olje
1 ss
Grove bagetter
1 pakke
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
503 kcal
Fett:
6 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne passer på en dag med litt dårligere tid.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Skyll kikertene i et dørslag. Forvarm en stekepanne til høy varme, og ha i olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha i babykålblandingen. Stek det hele i ytterligere 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydder og litt salt. 
Stek bagettene etter anvisning på pakken. Skyll, tørk og grovhakk korianderbunten. 
Server indisk currysuppe med krydderstekte kikerter, grønnsaker, nystekte bagetter og grovhakket koriander.
300 g Kikerter og grønnsaker: 150 g Brød: 30 g Energiinnhold: ca.500 kcal med 30 g bagett og 430 kcal uten bagett. For deg som registrerer måltidene i Roede-Appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!