Cæsarsalat med kylling, bacon og Grana Padano
4.37 (179)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Baconterninger
150 g
Kyllinglårfilet
180 g
Potetkrydder
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Rustikke multibrød
1–2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 272 kcal
- Fett:
- 16 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader til de er gylne og sprø, i omtrent 10 minutter. Topp salaten med sprø krutonger.
Skjær kyllingen i biter. Varm opp en stekepanne, tilsett 1 ss olje og stek baconet til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, og stek kyllingen til den er gyllen. Krydre med potetkrydder, salt og pepper.
Riv salaten i grove biter. Skyll og tørk salaten. Kutt tomat i terninger, skrell og kutt sjalottløk i tynne skiver. Ha alle grønnsakene i en bolle, og vend inn cæsardressing. Riv Grana Padano-osten på et rivjern.
Stek multibrødet 1–2 minutter på hver side i samme stekepanne som du stekte kylling og bacon i (se tips).
Ha salaten med dressingen over i en stor dyp tallerken, fordel kylling og bacon over og topp med revet Grana Padano. Spis brødet ved siden av.
God middag!