Cæsarsalat med kylling, bacon og Grana Padano

Cæsarsalat med kylling, bacon og Grana Padano

4.37 (179)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Baconterninger
150 g
Kyllinglårfilet
180 g
Potetkrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Rustikke multibrød
1–2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
272 kcal
Fett:
16 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader til de er gylne og sprø, i omtrent 10 minutter. Topp salaten med sprø krutonger.

Skjær kyllingen i biter. Varm opp en stekepanne, tilsett 1 ss olje og stek baconet til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, og stek kyllingen til den er gyllen. Krydre med potetkrydder, salt og pepper. 
Riv salaten i grove biter. Skyll og tørk salaten. Kutt tomat i terninger, skrell og kutt sjalottløk i tynne skiver. Ha alle grønnsakene i en bolle, og vend inn cæsardressing. Riv Grana Padano-osten på et rivjern.
Stek multibrødet 1–2 minutter på hver side i samme stekepanne som du stekte kylling og bacon i (se tips).
Ha salaten med dressingen over i en stor dyp tallerken, fordel kylling og bacon over og topp med revet Grana Padano. Spis brødet ved siden av. 
God middag!