Lasagne med squash- og linsesaus, salat og tzatziki

Lasagne med squash- og linsesaus, salat og tzatziki

Ny oppskrift
Under 45 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrøtter
200 g
Squash
1 stk
Linsemiks
125 g
Moste tomater
350 ml
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
2½ dl
Ferske lasagneplater
250 g
(Egg, Hvete)
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
862 kcal
Fett:
22 g
Karbohydrater:
123 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili eller tørkede chiliflak i sausen for mer smak!

Varm stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Skrell gulrøtter, og kutt gulrøtter og squash i terninger.
Varm kjele til middels varme, og tilsett litt olje. Stek løk og hvitløk til løken blir blank. Tilsett gulrøtter, squash, linser, moste tomater, grønnsaksbuljong og 2½ dl vann. Kok opp, og la sausen småkoke i 8 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker. 
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel bechamelsaus, linsesaus og lasagneplater lagvis i formen, helt til du er tom for saus. Begynn og avslutt med bechamelsausen. Stek lasagnen i 20 minutter. 
Server lasagne med squash- og linsesaus, salat og tzatziki.
Vask og tørk hjertesalaten. Bruk gjerne en salatslynge. Kutt tomaten i båter. Ha salat og tomatbåtene i en salatbolle, og vend det godt sammen med litt olivenolje og salt.
Bland sammen yoghurt og tzatzikikrydder i en liten serveringsskål.
God middag!