Meksikanske fiskepinner i fullkornstortillaer med lettsyltet rødløk og curry- og mangodressing

Meksikanske fiskepinner i fullkornstortillaer med lettsyltet rødløk og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødt eple
1 stk
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaksrester? Kutt dem opp, og ha dem i tortillaene!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, skvis over saften fra hele limen og strø over litt salt. Rør godt om, og la løken stå frem til servering.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt paprika og eplet i terninger. Ha grønnsakene i serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.
God middag!