Meksikanske fiskepinner i fullkornstortillaer med lettsyltet rødløk og curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødt eple
1 stk
Meksikanske fiskepinner
400 g
Fullkornstortillaer
4 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grønnsaksrester? Kutt dem opp, og ha dem i tortillaene!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løkskivene i en serveringsskål, skvis over saften fra hele limen og strø over litt salt. Rør godt om, og la løken stå frem til servering.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Kutt paprika og eplet i terninger. Ha grønnsakene i serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, den syltede rødløken og curry- og mangodressingen.
God middag!