Biffpølser med hvitløksstekt brokkoli og rødløk, bearnéssaus og potetmos

Biffpølser med hvitløksstekt brokkoli og rødløk, bearnéssaus og potetmos

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg

Basisvarer:
  • Laktosefri melk
  • olje
  • pepper
  • salt
Laktosefri melk
1 dl
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Lime
1/2 stk
Mandelpoteter
350 g
Rødløk
1/2 stk
Pepper
Salt
Biffpølser
1 pakke
Olje
Bearnéssaus
1 boks
(Egg)
Rød spisskål
1/2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til potetmosen med en spiseskje laktosefritt smør for ekstra god smak!

Skrell og kok ca 350 g mandelpoteter i 20-25 minutter, eller til potetene er møre.
Kutt 1/2 stk rød spisskål i strimler, og kutt 1/2 stk rødløk i skiver. Skrell og press 1/2 stk kinesisk hvitløk.
Varm opp en vid kjele med litt olje til høy varme. Stek spisskålen, rødløken og hvitløken i ca 5 minutter. Skru deretter ned varmen til middels, og rør om av og til frem til servering. Krydre med salt og pepper, og skvis over saften fra 1/2 stk lime.
Varm opp en tørr stekepanne til middels varme. Stek ca 600 g biffpølser i ca 5 minutter på hver side, eller til pølsene er gjennomstekte.
Sil vannet av potetene, og mos dem grovt med en gaffel. Spe på med 1 dl laktosefri melk, litt og litt, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.
Servér med 1 boks bearnéssaus.
God middag!