Kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler

Kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Nudler
½ pakke
(Egg, Hvete)
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Kyllinglårfilet
180 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Vann
1 dl
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dene retten smaker ekstra godt med finhakkede peanøtter, ingefær og chili. Server gjerne soyasaus og sweet chilisaus ved siden av woken.

Kok nudler som anvist på pakken. Sil av vannet, og avkjøl med kaldt vann. 
Kutt brokkolien i små buketter, skrell og del stilken i biter. Kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
Skjær kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og tilsett 1 ss olje. Stek kyllingen gyllen, og ta den ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek rødløken, brokkolien og paprikaen i 4–5 minutter, til løken er blank. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med hoisinsaus, nudler og 1 dl vann (se tips). La woken koke i et par minutter, til alt er varmt. Smak til med salt og pepper. 
Server kyllingwok med hoisinsaus og eggenudler.
God middag!