Stekt kylling med minimais, brokkoli og thai currysaus

Stekt kylling med minimais, brokkoli og thai currysaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Rødløk
1 stk
minimais
1 pakke
Brokkoli- og blomkålblanding
150 g
Thai currysaus
1 pakke
(Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
607 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok opp ca. 1 liter vann i en kjele, og kok sausen (i posen) i 10–15 minutter, til den er gjennomvarm. Spe ut thai currysausen med litt fløte eller melk hvis den blir for sterk.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre biter, men behold fettet på. Skrell rødløken, og del den i båter. Kutt minimaisen i to på langs.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek grønnsakene i 3–4 minutter. Legg kyllingen tilbake i pannen, og vend om. Krydre med salt og pepper. 
Varm opp currysausen i en kjele under omrøring (se tips). 
God middag!