Stekt kylling med minimais, brokkoli og thai currysaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Rødløk
1 stk
minimais
1 pakke
Brokkoli- og blomkålblanding
150 g
Thai currysaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 607 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 63 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok opp ca. 1 liter vann i en kjele, og kok sausen (i posen) i 10–15 minutter, til den er gjennomvarm. Spe ut thai currysausen med litt fløte eller melk hvis den blir for sterk.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre biter, men behold fettet på. Skrell rødløken, og del den i båter. Kutt minimaisen i to på langs.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek grønnsakene i 3–4 minutter. Legg kyllingen tilbake i pannen, og vend om. Krydre med salt og pepper.
Varm opp currysausen i en kjele under omrøring (se tips).
God middag!