Wrap med meksikanske fiskepinner, salat og salsa

Wrap med meksikanske fiskepinner, salat og salsa

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Mais
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Tomatsalsa
85 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
380 kcal
Fett:
9 g
Karbohydrater:
64 g
Protein:
11 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har rester av purre, løk, tomat eller lignende, passer denne wrapen veldig godt som restefest. Ha gjerne sweet chilisaus på som dressing.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen, og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Kutt ½ agurk og paprikaen i biter. Hell vannet av maisen, og skyll den i kaldt vann. Ha agurk, paprika, salat, mais og salsa i hver sin skål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. 
Server wrap med meksikanske fiskepinner, salat, grønnsaker og salsa.
God middag!