Cæsarsalat med sprø kylling og hjertesalat, krutonger og Grana Padano

Cæsarsalat med sprø kylling og hjertesalat, krutonger og Grana Padano

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Cæsardressing
85 g
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Krutonger
1 pakke
(Hvete, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
409 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
31 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Cæsarsalat er en av de mest populære salatene som finnes! Stek gjerne litt bacon, og dryss over salaten, hvis du har.

Skyll og tørk hjertesalaten. Bruk gjerne en salatslynge. Del hjertesalaten i grove biter, agurken i skiver og tomaten i båter. Skrell og kutt ½ rødløk i tynne skiver. Bland grønnsakene sammen i en stor salatbolle. Vend gjerne inn cæsardressing nå, eller server den ved siden av.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Del kyllingen i mindre biter, og vend kyllingen inn i salaten.
Riv Grana Padano på den fineste delen på rivjernet. 
Server cæsarsalat med sprø kylling, hjertesalat, krutonger og revet Grana Padano.
God middag!