spicy curry med grønnsaker, koriander, basmatiris og Papadam.
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Basmatiris
125 g
Svinenakke
360 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Kokosmelk
0.5 pakke
Papadams
1 pakke
Currypaste
1 pakke
Vann
2.5 dl
Solsikke-/rapsolje
Litt salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 180 grader.
kok 125 g basmatiris som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Kutt opp 360 g Svinenakke i store terninger. Stek ternet Svinenakke i ca 6 minutter. Tilsett 1/2 glass Currypaste, 1/2 boks kokosmelk og 1 pk bukettblanding. Rør godt, og la det koke under lokk i ca 5 minutter.
Ha blomkåll- og brokkolibukksetene over en ildfast form, stek i ovnen i ca 5-6 minutter.
Stek 1 pk Papadam som anvist på pakken. eller i ovnen i ca 15 sekunder.
God middag!