Tortellini med pepperoni, cherrytomater og Grana Padano

Tortellini med pepperoni, cherrytomater og Grana Padano

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Pepperoni
75 g
Cherrytomater
½ pakke
Tomatpesto
75 g
(Egg, Melk)
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1437 kcal
Fett:
93 g
Karbohydrater:
94 g
Protein:
56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester igjen? Ha pasta og saus i en ildfast form, topp med litt revet ost og stek maten i ovnen ved 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta. 
Kutt pepperonien i strimler, og del cherrytomatene i to. 
Varm opp en stekepanne og stek pepperonien til den slipper fettet. Vend inn cherrytomater og tomatpesto. Skru av platen.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn pepperoniblandingen. Topp pastaen med revet Grana Padano og grovkvernet pepper. God middag!
God middag!