Tortellini med pepperoni, cherrytomater og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Pepperoni
75 g
Cherrytomater
½ pakke
Tomatpesto
75 g
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1437 kcal
- Fett:
- 93 g
- Karbohydrater:
- 94 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester igjen? Ha pasta og saus i en ildfast form, topp med litt revet ost og stek maten i ovnen ved 180 grader, til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta.
Kutt pepperonien i strimler, og del cherrytomatene i to.
Varm opp en stekepanne og stek pepperonien til den slipper fettet. Vend inn cherrytomater og tomatpesto. Skru av platen.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn pepperoniblandingen. Topp pastaen med revet Grana Padano og grovkvernet pepper. God middag!
God middag!