Kyllingwok med savoykålblanding, sesamfrø og fullkornsris
Roede

Kyllingwok med savoykålblanding, sesamfrø og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Fullkornsris
125 g
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 pakke
Lime
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Savoykålblanding
300 g
Woksaus med sitrongress
1 pakke
(Fisk, Soya, Bløtdyr, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Olje
2 ss
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
457 kcal
Fett:
5 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett chili, sriracha og eller soyasaus for mer smak.

Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske, om det er nødvendig.
Skrell og kutt gulroten i to, og deretter i skiver på langs. Skyll og kutt vårløken i skiver. Del limen i båter.
Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i olje. Stek kyllingkjøttet i 1–2 minutter, slik at det får en fin stekeflate. Krydre lett med salt. Legg kyllingen til side på en tallerken. Stek gulrøttene og savoykålblandingen i samme stekepanne i 3–4 minutter, til det faller litt sammen, men fortsatt har litt sprøhet. Vend inn kyllingen, vårløken og woksaus til slutt. Strø over sesamfrø, og server. 
Server kyllingwok med savoykålblanding, vårløk, fullkornsris og lime.  
100 g Wok: 300 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!