Kjøttdeig og grønnsaker i wok

Kjøttdeig og grønnsaker i wok

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
  • sweet chili-saus
  • vann
Jasminris
150 g
Vann
Salt
Kjøttdeig
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Squash
½ stk
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Salt
Sweet chili-saus
2 ss
Soyasaus
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en mer autentisk smak på risen, kan du koke den med litt spisskummen, kanelstang og kardemomme. Det gir en deilig kryddertone.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær squash i tynne staver og paprika i tynne strimler. Del brokkoli i buketter og stilken i staver. Finhakk hvitløk. Varm opp en stekepanne med olje og stek kjøttdeigen i et par omganger. Ha kjøttdeigen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen og stek squash, brokkoli, paprika og hvitløk til det er mørt. Bland inn kjøttdeigen, tilsett woksaus og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Server kjøttdeigwok med ris, sweet chilisaus og soyasaus.
God middag!