Svineskiver i fløte- og soppsaus med poteter

Svineskiver i fløte- og soppsaus med poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
Poteter
500 g
Litt salt
Mager svinekam i skiver
350 g
Løk
½ stk
Aromasopp
1 pakke
Fløtesaus
1 pakke
(Selleri, Hvete, Melk, Laktose)
Grønne erter
125 g
Brokkoli
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du heller vil ha svinekjøttet for seg selv, kan du helt fint servere dem som de er og ha sausen ved siden av.

Ta svinekjøttet ut av kjøleskapet og legg det på en tallerken. Ha på salt og pepper, og la det stå og temperere mens du setter på potetere og kutter grønnsaker.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Ha nok vann i kjelen til at brokkolien kan koke med på slutten.
Del løk og sopp i tynne skiver, og brokkoli i buketter. Kok brokkolien med potetene de siste 4–5 minuttene. Varm opp en stekepanne og stek svinekamskivene i 2–3 minutter på hver side.
Ha løk i den samme pannen som du stekte svinekammen i, og fres den i et par minutter før du har i sopp. Stek det til soppen har fått farge. Ha i fløtesaus og erter, kok opp, rør godt og legg svinekamskivene på toppen. Varm forsiktig opp (se tips).
Server stekt svinekam i fløte- og soppsaus med erter, brokkoli og poteter.
God middag!