Hamburger med BBQ-saus og krydrede potetbåter
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Homestyleburgere
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
½–1 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 901 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 101 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Syltet rødløk er alltid en hit. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann. Kutt løken i tynne skiver, og hell laken over løken. La det trekke i minimum 15 minutter. Det er passer supert med en god skive ost til denne retten.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt potetene i båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha olje, paprikakrydder, salt og pepper på potetbåtene. Sett brettet i ovnen, og stek potetbåtene til de er gylne og møre. Det tar 25–30 minutter. Vend om på potetene underveis.
Varm opp en stekepanne til høy varme, tilsett litt olje og stek burgerne i 3–4 minutter på hver side.
Skrell og kutt rødløk og tomat i skiver. Vask og tørk salat.
Varm burgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter.
Sett grønnsaker, burgere, brød og barbecuesaus på bordet, så dere kan lage deres egen burger slik dere liker den best. Ha potetbåter ved siden av.
God middag!