Hamburger med BBQ-saus og krydrede potetbåter

Hamburger med BBQ-saus og krydrede potetbåter

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Homestyleburgere
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
½–1 stk
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
901 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
101 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Syltet rødløk er alltid en hit. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann. Kutt løken i tynne skiver, og hell laken over løken. La det trekke i minimum 15 minutter. Det er passer supert med en god skive ost til denne retten.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt potetene i båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha olje, paprikakrydder, salt og pepper på potetbåtene. Sett brettet i ovnen, og stek potetbåtene til de er gylne og møre. Det tar 25–30 minutter. Vend om på potetene underveis.
Varm opp en stekepanne til høy varme, tilsett litt olje og stek burgerne i 3–4 minutter på hver side.
Skrell og kutt rødløk og tomat i skiver. Vask og tørk salat. 
Varm burgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter.
Sett grønnsaker, burgere, brød og barbecuesaus på bordet, så dere kan lage deres egen burger slik dere liker den best. Ha potetbåter ved siden av. 
God middag!